Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llistes del cens electoral per votar el 27-S es podran consultar a l’Ajuntament a partir de la setmana que ve

Les llistes estaran a disposició a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament perquè les consultin les persones interessades, des de dilluns que ve i fins el 17 d’agost. La llei estableix que el consistori ha de posar a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, tot i [...]

Les llistes estaran a disposició a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament perquè les consultin les persones interessades, des de dilluns que ve i fins el 17 d’agost. La llei estableix que el consistori ha de posar a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, tot i que no està permès que es realitzin consultes generals de tot el cens.

Les reclamacions que es puguin detectar en el cens es poden presentar al mateix Ajuntament, aportant un document d’identificació. Al web de l’Ajuntament també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca està inscrita o no al cens electoral, introduint-hi el DNI.

Per poder exercir el dret de vot en les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre és un requisit indispensable formar part del cens, per la qual cosa és recomanable comprovar-ho prèviament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: