Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les inscripcions per la 9a Cursa Solidària País del Cava ja estan obertes

La Cursa serà el 25 d’octubre en el marc de la 34a edició de la Setmana del Cava que organitza la Confraria del Cava.

Un cop més, els beneficis que s’aconsegueixin amb aquest esdeveniment aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3. Enguany, els organitzadors esperen superar els 13.836 euros que es van recollir amb l’edició de l’any passat. Les inscripcions ja es poden fer a través del web de runedia.com .

La Cursa Solidària País del Cava té un to solidari i festiu, per la qual cosa els organitzadors sempre han intentat que tothom hi tingui cabuda. L’any passat, van participar més de 1.300 persones, en una activitat que proposa recórrer els pocs més de 13 quilòmetres que separen Sant Sadurní i Vilafranca.

Els corredors tenen 3 hores per acabar la cursa, un temps que permet que hi hagi corredors experimentats, amateurs i, fins i tot, famílies senceres que, simplement, volen passar una estona divertida, tot col•laborant amb una bona causa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: