Dissabte, 28 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’assaig popular compta amb molt de públic i recull l’ambient previ a la Festa Major

Ahir al vespre, diversos balls van participar en l’assaig popular que se celebrava a la Plaça de la Constitució. Amb una gran presència de públic, aquest assaig s’ha convertit en un dels moments més esperats dels dies previs a la festa Major de Vilafranca, tant pel públic com pels mateixos balladors. L’ambient distès i festiu [...]

Ahir al vespre, diversos balls van participar en l’assaig popular que se celebrava a la Plaça de la Constitució. Amb una gran presència de públic, aquest assaig s’ha convertit en un dels moments més esperats dels dies previs a la festa Major de Vilafranca, tant pel públic com pels mateixos balladors. L’ambient distès i festiu permet que els assistents puguin interactuar amb els balls o, fins i tot, participar-hi directament.

Ahir mateix, fins i tot, alguns dels balladors van aprofitar per intercanviar-se i ballar amb altres elements del seguici festiu. Les Gitanes, que són les impulsores de l’assaig popular, van animar a molt del públic a participar en els seus balls.

A part de les Panderetes i les Gitanes, a la Plaça Constitució també hi havia altres balls com els Capgrossos, els Nans, els Pastorets, les Cotonines o el Ball de Panderos.

L’assaig va començar a partir d’un quart de deu, coincidint d’aquesta forma amb el final dels Goigs de Sant Fèlix i aprofitant l’afluència de la gent que sortia de la Basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: