Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aplicació mòbil de la Festa Major de Vilafranca permet consultar tots els actes sense connexió a Internet

Aquesta és la cinquena versió de l’aplicació que enguany es converteix en la més complerta de la seva temàtica. Ja es pot descarregar gratuïtament l’actualització d’aquest any, que és disponible per a mòbils i tauletes Android i iOS. Qui la tingui instal•lada d’altres anys, l’actualització és automàtica. L’aplicació incorpora una opció que permet conformar una [...]

Aquesta és la cinquena versió de l’aplicació que enguany es converteix en la més complerta de la seva temàtica. Ja es pot descarregar gratuïtament l’actualització d’aquest any, que és disponible per a mòbils i tauletes Android i iOS. Qui la tingui instal•lada d’altres anys, l’actualització és automàtica.

L’aplicació incorpora una opció que permet conformar una llista amb la selecció dels actes que un vol anar a veure, la possibilitat de consultar el programa sense disposar de connexió a Internet, es poden compartir els actes a les xarxes socials o, fins i tot, rebre notificacions a temps reals per estar informat de què està passant a la festa.

L’aplicació mòbil de la Festa Major acumula milers de descàrregues i ha obtingut varis reconeixements i premis. L’app va rebre un premi Laus i va ser finalista de la darrera edició de l’APPS&Cultura organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: