Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Vella fa la millor actuació de la seva història en el millor Sant Fèlix

La Colla Vella de Valls ha descarregat per primera vegada en l’època moderna el Quatre de 9 net i surt triomfal d’una plaça que ha viscut en el seu conjunt els millors registres.

El Sant Fèlix del 2015 serà recordat per els grans castells que s’hi han vist en el seu conjunt, però serà recordat especialment per la Vella de Valls perquè ha assolit la millor diada del seu historial, el mateix dia que descarregava per primer cop a la seva etapa moderna el Quatre de 9 sense folre.
La primera ronda d’aquest Sant Fèlix ha començat amb molta puntualitat i ha estat estratosfèrica. En quaranta minuts la Vella ha descarregat el Quatre de 9 amb l’agulla, la Joves de Valls el Tres de 9 amb folre, els Minyons de Terrassa el Tres de 10 amb folre i manilles i els Castellers de Vilafranca el Tres de 9 amb folre i l’agulla.
Les coses s’ha torçat per la Vella i els Verds a la segona ronda. La Vella ha caigut en l’intent del Tres de 10, la Joves ha carregat la Torre de 9 amb folre i manilles, que no aconseguien des de fa 14 anys. Els Minyons han descarregat el Cinc de 9 amb folre i els vilafranquins han deixat en intent el Tres de 10.
A la tercera ronda els de la camisa rosada han donat un cop d’autoritat descarregant, per primer cop a la història de la colla, el Quatre de 9 net. La Joves ha deixat en intent el Cinc de 9, mentre que els Minyons ha continuat el seu camí descarregant la Torre de 9 amb folre i manilles. Els Verds han tornat a portar a plaça el Tres de 10 que han carregat.
A la ronda de repeticions la Vella ha volgut marcar territori i ha carregat la Torre de 8 neta, la Joves ha carregat el quatre de 9 amb folre i els Verds també han carregat amb solvència la Torre de 8 neta, que malauradament ha caigut a la baixada. La ronda de pilars ha completat tres de les millors diades de la història. Amb el Pilar de 8 de la Vella s’ha completat la tercera millor actuació del món casteller. Amb el Pilar de 8 carregat els Minyons han completat la millor diada del seu historial i la novena millor del món casteller, i amb el Pilar de 8 descarregat dels Castellers de Vilafranca els Verds han completat la sisena millor actuació de la història. En el seu conjunt, doncs, el Sant Fèlix del 2015 ha deixat una registres impressionants, sent el millor de la història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: