Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Vilafranca ja ha esgotat les places d’autocar per anar a Barcelona el proper 11 de setembre

Just avui queda un mes per la celebració de la diada nacional de Catalunya, el proper 11 de setembre.

Per quarta ocasió consecutiva l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convoquen a la ciutadania a manifestar-se. En aquesta ocasió es vol omplir l’Avinguda de la Meridiana de Barcelona amb un immens mosaic blanc. Perquè es proposa anar-hi amb una samarreta blanca i un cop allà es farà circular un punter de colors de nord a sud fins al Parlament de Catalunya. Per donar més detalls de l’organització s’ha editat un tríptic.
D’altra banda el membre de la territorial vilafranquina de l’ANC , Àlvar Mascaró, explica que com l’any passat s’han organitzat autocars per anar a Barcelona. En aquesta ocasió des de Vilafranca només s’han pogut localitzar 5 autocars i els bitllets ja estan esgotats.

Des de l’Assemblea creuen que la concentració serà tan o més massiva que l’any passat. De fet ja hi ha 135.000 inscrits, una xifar superior a la d’ara fa un any a aquetes alçades.
Des de Vilafranca s’ha editat un full explicatiu de les alternatives de transport i es recomana sobre tot el tren.

A la gent de Vilafranca li correspon el tram de la Meridiana número 86 i a la comarca de l’Alt Penedès del 87 al 92. L’estació més propera és la del Clot Aragó. La línia de Sant Vicenç que és la que passa per Vilafranca no hi té parada, i cal baixar a Plaça Catalunya o a Arc de Triomf i agafar un tren en direcció Mataró, o bé la línia vermella del metro fins a la parada del Clot.

La territorial vilafranquina difondrà tota aquesta informació mitjançant el repartiment del fulletó en una parada durant els dies de la Festa Major de Vilafranca, una parada en la que també es posaran a la venda les samarretes.

Per a aquells qui vulguin adquirir la samarreta abans del dia 22 d’agost ja n’hi ha algunes a la venda a la Impremta Esteve de la Plaça de la Constitució.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: