Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de l’Electrovinyes començarà amb un concert al Claustre de Sant Francesc

El claustre acollirà la presentació d’aquest Festival que, enguany, seguirà apostant per l’electrònica d’autor original, de qualitat i amb propostes altament creatives i experimentals. La presentació de l’Electrovinyes serà demà al Claustre de Sant Francesc a partir de les set de la tarda. Les actuacions aniran a càrrec de Turning Tarpit, Yarei Molina i Trangress [...]

El claustre acollirà la presentació d’aquest Festival que, enguany, seguirà apostant per l’electrònica d’autor original, de qualitat i amb propostes altament creatives i experimentals. La presentació de l’Electrovinyes serà demà al Claustre de Sant Francesc a partir de les set de la tarda. Les actuacions aniran a càrrec de Turning Tarpit, Yarei Molina i Trangress Live.

Aquesta presentació al Claustre de Sant Francesc és una de les novetats d’aquesta segona edició de l’Electrovinyes que s’allargarà fins el dissabte a la nit. L’Espai Muntanya de Sant Jaume serà el context en el qual es desenvoluparan la resta dels concerts.

La segona edició del Festival seguirà amb el format del #PagaElQueEtSembli. Un dels concerts més esperats serà el de Resonance, un productor musical que ve des de Tenerife i que farà l’únic concert a Catalunya en el Festival Electrovinyes dissabte a les sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: