Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reurbanització dels carrers Abat Copons i Pau Benach ajudarà a connectar Sant Julià i la Girada

Aquest projecte va sorgir dels pressupostos participatius de ja fa alguns anys i és la continuació de la urbanització del Carrer Pere el Gran. També segueix els mateixos criteris de disseny i acabats i ampliarà l’espai destinat als vianants. Consta de dos trams diferenciats: el del carrer Abat Copons i el del Pau Benach. Les [...]

Aquest projecte va sorgir dels pressupostos participatius de ja fa alguns anys i és la continuació de la urbanització del Carrer Pere el Gran. També segueix els mateixos criteris de disseny i acabats i ampliarà l’espai destinat als vianants. Consta de dos trams diferenciats: el del carrer Abat Copons i el del Pau Benach.

Les obres ja estan bastant avançades al Carrer Pau Benach i, en aquest tram, s’acabaran abans de la Festa Major. A continuació, seguiran els treballs pel Carrer Abat Copons.

Els dos carrers disposaran d’arbrat i d’una nova il•luminació amb llumeneres de tipus led. També s’aprofita l’actuació per renovar la xarxa de sanejament i de subministrament d’aigua per complert, a part de la renovació d’altres serveis soterrats aprofitant l’obra d’urbanització.

Les obres en aquests dos carrers significaran una millora substancial pel barri i milloraran la connexió entre barris, tal i com explicava Josep Maria Martí.

Les obres de reurbanització d’aquests dos trams tindrà un cost d’uns 355.000 euros i es preveu que els treballs finalitzin el 19 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: