Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova col•locació dels Balls durant la Tronada agilitarà la sortida de la cercavila

Just després de l’últim petard de la Tronada del dia 29 a les 12 del migdia, el Drac començarà a avançar per la Rambla Nostra Senyora i, d’aquesta forma, s’evitarà el temps d’espera necessari per netejar la Rambla Sant Francesc. Els balls del seguici festiu seguiran la Tronada des de darrera el monument a Milà [...]

Just després de l’últim petard de la Tronada del dia 29 a les 12 del migdia, el Drac començarà a avançar per la Rambla Nostra Senyora i, d’aquesta forma, s’evitarà el temps d’espera necessari per netejar la Rambla Sant Francesc. Els balls del seguici festiu seguiran la Tronada des de darrera el monument a Milà i Fontanals, no com fins ara, que la vivien des de la Font dels Alls. Per la seva banda, els administradors també canviaran la seva ubicació.

La Rambla Sant Francesc tornarà a quedar tallada completament per mesures de seguretat i des del Servei de Cultura es recomana que tothom es situï a la Plaça Penedès per veure la Tronada.

Un dels objectius d’aquesta reubicació és agilitzar la cercavila i avançar l’arribada del Drac a la Plaça de la Vila uns 30 o 40 minuts més aviat. A més a més, amb la nova ubicació dels balls també es facilita el pas entre les dues Rambles, una intersecció que alentia el desenvolupament de la cercavila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: