Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca va celebrar divendres la primera diada del “3 terços pels 5 anys”

L’activitat va consistir en una cercavila que va passar per cinc places vilafranquines i es va alçar un castell a cadascuna d’elles.

A les vuit del vespre a la plaça Constitució, plaça on la Jove hi celebra la Diada de Sant Jordi i on hi ha assajat al carrer en diverses ocasions, la Jove hi va descarregar un 3 de 6. Es va continuar fins a la plaça Jaume I, on davant el monument Als Castellers s’hi va descarregar una torre de 6. A continuació, la Jove es va dirigir cap a la plaça de la Vila i davant la façana de l’Ajuntament s’hi va fer un pilar de 5. A la Rambla, davant del Monument a Milà i Fontanals, el castell assolit va ser un 4 de 6 amb l’agulla i, finalment, davant del local de la colla, Cal Peitabí, s’hi van descarregar dos pilars de 4 simultanis.
Tot seguit, es va fer una sopar de germanor entre els castellers de la colla i hi va haver una estona de música, al passatge Alcover. Els propers mesos d’octubre i novembre es faran dues diades simbòliques més de celebració del 5è aniversari.
Aquesta setmana, es faran 3 assajos especials de Festa Major. El dilluns i dimarts, es faràn dos assajos especials per canalla, de set de la tarda a nou a Cal Peitabí. El dimarts es farà assaig i el dijous es farà l’assaig general especial de Festa Major, que serà a les deu de la nit, també a Cal Peitabí, i que ha de servir per acabar de preparar les pinyes dels castells de 7 i mig que la colla està assajant per portar a plaça per Festa Major. La colla fa una crida als castellers i afeccionats a assistir a aquest darrer assaig i a fer pinya a les diades de Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: