Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca actuarà a Malgrat de Mar després d’una setmana de vacances

La diada serà aquest diumenge a partir de les set de la tarda a la Festa Major de Sant Roc, conjuntament amb els Castellers de l’Alt Maresme. La Colla Jove de Vilafranca afronta aquesta actuació després de descansar durant la primera setmana d’agost. L’actuació servirà per consolidar les estructures de set pisos i seguir preparant [...]

La diada serà aquest diumenge a partir de les set de la tarda a la Festa Major de Sant Roc, conjuntament amb els Castellers de l’Alt Maresme. La Colla Jove de Vilafranca afronta aquesta actuació després de descansar durant la primera setmana d’agost. L’actuació servirà per consolidar les estructures de set pisos i seguir preparant els castells per Festa Major.

La colla vilafranquina ha intensificat els assajos per aconseguir un bon gruix de castellers de cara a les diades de Festa Major, on volen portar castells de la gamma alta de 7, que encara no han aconseguit aquesta temporada. Així doncs, avui assajaran a Cal Peitabí a dos quarts de deu del vespre i divendres ho faran a les deu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: