Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa major popular ha inaugurat la barraca, el centre neuràlgic de la seva activitat, amb jocs gegants per a la canalla

Ahir a la tarda, l’espai de la barraca obria portes a la Plaça de l’Oli, just davant de la biblioteca Torras i Bages. Després del taller d’estampació de mocadors del dia anterior, la festa major popular tornava a buscar la complicitat dels més petits amb jocs gegants d’arreu del món.

I així, amb un ambient familiar, arrencava oficialment l’activitat del que és el centre neuràlgic de la festa que organitzen els col·lectius de l’esquerra independentista.
Una de les coordinadores de la barraca de la festa major popular, la Laura Hill, recordava l’essència del que fan i explicava que cada cop arriben a més gent.

Els actes de la festa major popular estan inclosos al programa general de la festa, com havia passat en altres ocasions. Un dels esdeveniments més assentats, tot i que fa poc que se celebra, és el Rodaplaces del 2 de setembre a la tarda, amb espectacles infantils repartits per diferents espais de la vila. L’organitzen el Casal Popular de Vilafranca i la Xarxa.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: