Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons arrencarà dijous amb els diables d’El Terrazel

Enguany, la Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons tindrà lloc entre el 6 i el 12 d’agost. El tret de sortida el donaran els Diables d’El Terrazel amb un ‘Txupinassu’ a l’estil basc i també donaran la benvinguda als voluntaris i voluntàries.

Durant el 10 d’agost, festivitat de Sant Llorenç, patró del municipi, tindrà lloc una nova edició d’El Terrazel, que aquest any celebra el seu 25è aniversari i la Mare Terra estrenarà el vel confeccionat pel Grup de Puntaires de Sant Llorenç d’Hortons. Serà un dia ple d’actes amb tots els seus personatges, música, dansa i foc. A més, per a facilitar que tots els veïns i veïnes puguin veure l’espectacle, s’instal·larà una pantalla gegant de TV d’alta definició, a la pista.

La música també estarà present durant la Festa Major, amb el ‘Polimusic’, sardanes, concerts, havaneres, i es farà la tercera edició del conte musicat, realitzat pels alumnes de l’EMAP. També tindran lloc els concursos de balcons engalanats, el gastronòmic, el de parxís; i també altres de nous que com el de selfies i el de tennis taula. Pels més petits hi haurà inflables, la festa infantil i les curses d’atletisme, entre altres activitats.

Al llarg d’aquest dies hi haurà un vermut popular, l’exposició de pintura, la cercavila, la representació teatral de l’espectacle Tributo a Pepe Rubianes, la trobada de puntaires, el ball de gala, la festa blanca, la ‘Nit Jove’, una masterclass de balls llatins i ‘Cinema a la fresca’. El programa sencer es pot consultar al web de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: