Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major comportarà talls de circulació i desviaments del trànsit majoritàriament al Centre Vila

A partir de demà i fins el dia 2 de setembre, és a dir, durant els dies de Festa Major, la Plaça de l’Oli quedarà tallada al trànsit. El dia 29, des de les dotze del migdia i fins a dos quarts de dues, la Rambla Nostra Senyora quedarà tallada des del Carrer Santa Clara [...]

A partir de demà i fins el dia 2 de setembre, és a dir, durant els dies de Festa Major, la Plaça de l’Oli quedarà tallada al trànsit. El dia 29, des de les dotze del migdia i fins a dos quarts de dues, la Rambla Nostra Senyora quedarà tallada des del Carrer Santa Clara fins al Carrer General Cortijo.

Pel que fa a la processó del dia 29, no es permetrà circular pels carrers per on passi el seguici festiu. Per tant, la circulació estarà tallada en alguns trams de l’Avinguda Europa, el Carrer Germanor, un tros d’Amàlia Soler i Bisbe Morgades, tot el Carrer Paloma i el Carrer Sant Pere entre Paloma i General Prim. Per evitar complicacions, es desviarà el transit pels carrers adjacents. Tampoc es podrà circular pel Balcó de les Clotes mitja hora abans del castell de focs.

Durant la processó de Sant Fèlix, es prohibirà el pas amb vehicles pel Carrer del Raval de la Font. I l’endemà, el dia 31, també durant la processó, quedaran tallats els carrers per on passi aquesta.

Pel dia 1 i 2 de setembre, la Rambla Nostra Senyora tornarà a quedar tallada durant la cercavila de la Festa Major dels petits, el ball de foc i el castell de focs de cloenda.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: