Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La “colla de l’espardenya” comença a fer-se gran amb el conte ‘En Fèlix no vol baixar!’

La publicació del conte ‘El Fèlix no vol baixar’ és un primer pas per a fer gran la “colla de l’espardenya”, els protagonistes d’aquesta primera història de ficció que la Quima Ricart i l’Antònia Bonell han publicat recentment.

Ahir, els jardins de Cal Figarot acollien l’acte de presentació del conte amb la presència dels gegants de la festa major dels petits i molta expectació entre els nens i nenes assistents. Les autores expliquen que ‘En Fèlix no vol baixar!’ és una història adreçada als més petits, sobretot als que estan aprenent a llegir. Dos germans, una amiga i la mascota dels primers, un hàmster, protagonitzen una aventura en què els gegants de Vilafranca també hi tenen un pes important. Ara, Ricart i Bonell esperen rebre les sensacions dels lectors per anar pensant noves aventures de la colla de l’espardenya.

Les autores esperen publicar un nou volum de la col·lecció per la festa major de l’any vinent.

Durant l’acte de presentació, els nens i nenes van poder dibuixar en un mural a les seves mascotes amb el mocador de la festa major, com l’hàmster Fèlix que protagonitza la història.
El conte es pot trobar a les llibreries de Vilafranca i costa 6’95 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: