Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cervesa artesana i penedesenca ‘Gotim’ ja es pot trobar a alguns establiments de Vilafranca

La cervesa està composta per molta civada, blat i llúpol, entre d’altres elements. ‘Gotim’ és el primer dels set o vuit tipus de cervesa que vol acabar dissenyant Marc Casamitjana, el seu creador. L’objectiu és consolidar-la com la primera cervesa únicament penedesenca. La tendència també anirà cap a aconseguir que tots els ingredients tinguin la [...]

La cervesa està composta per molta civada, blat i llúpol, entre d’altres elements. ‘Gotim’ és el primer dels set o vuit tipus de cervesa que vol acabar dissenyant Marc Casamitjana, el seu creador. L’objectiu és consolidar-la com la primera cervesa únicament penedesenca. La tendència també anirà cap a aconseguir que tots els ingredients tinguin la seva procedència a la comarca.

La cervesa ‘Gotim’ ja es pot trobar a alguns establiments de Vilafranca, com per exemple ‘El segle’ i segons explicava el seu responsable, ja ha tingut demanda. De fet, la gent s’interessa per la cervesa quan coneixen que està feta al Penedès.

Casamitjana és aficionat a la cervesa artesana des de fa alguns anys i aquesta afició, i animat per un conegut, l’ha portat a crear la seva pròpia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: