Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 24a Mostra d’espectacles al carrer omple el centre de Vilafranca la nit del 29

Un total de 5 espectacles van rodar pels carrers del centre des de poc després de les 12 de la nit, fins pràcticament les 3 de la matinada. Aquest any amb grups de Manresa, Lleida, Castellserà i Barcelona.

Es tracta d’una tradició molt arrelada a la Festa Major de Vilafranca després de 24 edicions i molta gent volta pels carrers del centre per buscant algun dels espectacles itinerants.

Un dels més vistosos d’aquesta edició era el de la companyia Campi qui pugui de Lleida que portava l’espectacle “Rats”. Uns animals grisos, peluts i una mica fastigosos van ocupar la plaça de la Vila, el carrer Indústria, la Parellada i la Constitució. Sort que un flautista arribat d’un país molt llunyà va aconseguir domesticar-les i, fins i tot, treure’n la seva part més divertida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: