Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 1a sessió del taller de ball folk aplega una cinquantena de persones

Després d’una primera sessió a Guardiola de Font-Rubí, ahir dijous tenia lloc la primera de les dues sessions del tradicional taller de ball folk que Òmnium Alt Penedès organitza a Vilafranca abans de Festa Major.

Una cinquantena de persones es van aplegar al pati de l’escola Cristòfor Mestre per ballar sota el mestratge de Ricard Serra, Núria Rafecas i Mònica Calaf.
Les sessions duren una hora i mitja i s’hi ballen danses tradicionals catalanes, occitanes, basques o gregues, com explica el veterà Ricard Serra.
Els que s’acosten a aquestes classes gratuïtes i obertes a tothom tant són incondicionals que en saben molt i aprofiten per ballar, com novells amb ganes d’aprendre.
Serra explica quines són les principals dificultats que tindran.
La segona i darrera sessió tindrà lloc dijous vinent, també a les 9 del vespre al pati de l’escola Cristòfor Mestre. En aquesta sessió ballaran jotes, vals i masurques.
A banda d’atrevir-se a ballar per Festa Major, hi haurà una altre oportunitat
amb la ballada al carrer que, cada any, organitza Òmnium Cultural.
Enguany, aquesta ballada tindrà lloc el dissabte 5 de setembre a les 7 de la tarda, a la plaça Sant Joan de Vilafranca, i anirà a càrrec dels Ministrers del Riudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: