Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts pel Sí posa en marxa una campanya intensa per ‘guanyar la independència’

Més d’un centenar de candidats pel Sí van participar a l’Assemblea Oberta que Junts pel Sí va organitzar al Teatre Cal Bolet amb l’objectiu de mobilitzar voluntaris per fer una campanya històrica amb l’objectiu de guanyar la independència.

A l’escenari hi havia els tres candidats que formen part de la llista per l’Alt Penedès, Maria Rossell, Marc Guerero i Lluïsa Llop, junt amb el coordinador de la campanya, Pere Sàbat, i també regidor vilafranquí Raimon Gusi.
El professor de relacions internacionals Marc Guerrero, destaca que és un orgull participar en una llista transversal que pot fer història.

Guerrero va afirmar que Catalunya podrà seguir utilitzant l’euro i que en cap cas la Unió Europea expulsaria la República catalana i va destacar que cap estat europeu s’ha oposat al procés d’independència.
D’altra banda les candidates territorials de l’Alt Penedès, l’alcaldessa de Sant Sadurní Maria Rosell, i la regidora de Gelida Lluïsa Llop van desgranar dos dels àmbits en què es basa Junts pel Sí.
Lluïsa Llop va explicar detalladament el full de ruta i el compromís de la candidatura per la desconnexió amb l’estat espanyol i proclamar la independència.

I Maria Rosell va exposar els 12 punts d’emergència social que la candidatura desenvoluparà si guanya les eleccions, on destaca la implementació de la Renda Garantida de Ciutadania per a aquelles persones que estiguin en risc de pobresa.

El coordinador de campanya, Pere Sàbat va remarcar que una victòria amb majoria absoluta de Junts pel Sí farà irreversible el procés i va marcar en 30.000 vots els que esperen aconseguir a l’Alt Penedès.
Una de les campanyes que Junts pel Sí està duent a terme és la de “Candidats pel Sí”. A Catalunya es busquen 100.000 candidats, i a l’Alt Penedès el regidor vilafranquí Raimon Gusi va fer una crida a arribar als 1000 candidats abans de l’11 de setembre.
Gusi va enumerar els actes previstos a la comarca, on hi haurà un acte central a Vilafranca, encara amb data per confirmar, i amb l’objectiu d’omplir l’Estadi Olímpic Lluís Companys el proper 19 de setembre. També va fer èmfasi en els actes finals de campanya previstos pel 25 de setembre on es farà una marató d’actes per totes els pobles de la comarca amb final de festa a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: