Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitzen les obres d’urbanització de la nova plaça de Sant Pere Molanta

Durant el mes de juliol s’han completat els treballs d’urbanització de la nova plaça de Sant Pere Molanta.

Situada al carrer Llevant, davant de l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol, la nova plaça ha suposat finalitzar un dels pocs espais pendents d’urbanitzar que restaven al nucli de Sant Pere Molanta. La nova plaça es divideix en dos espais diferenciats, una zona d’estada i una altra de joc. Els primers treballs d’esplanació dels terrenys i d’adequació dels serveis a la normativa es feien els primers dies de maig. Les obres també han suposat millorar la connexió d’aquest espai amb la zona d’aparcament del carrer Font Tallada.
L’Ajuntament d’Olèrdola preveu convocar un procés de participació perquè els veïns triïn el nom de la plaça.
Les obres han suposat una inversió de prop de 65.000 euros, incloent la redacció del projecte. El 100% de la inversió l’Ajuntament l’ha obtingut de la Diputació de Barcelona, sense haver d’aportar fons propis per a les obres.
Després de finalitzar-se els treballs fa unes setmanes, l’accés a la plaça està obert per a que els veïns de Sant Pere Molanta puguin gaudir d’aquest nou espai de descans, relació veïnal i joc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: