Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ernest Benach és el convidat de la transmissió de Penedès TV i Ràdio Vilafranca de la Diada de Sant Fèlix

Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió tornaran a fer aquesta Festa Major un seguiment exhaustiu de l’activitat castellera.

Un equip de comentaristes experts oferirà tota la informació de les diverses actuacions que tindran lloc els dies 29, 30 i 31 d’agost que, a més, es podran seguir a través d’internet. S’oferiran les tres diades en directe amb la locució del cronista casteller Pep Ribes. Un dels moments més esperats és la retransmissió de la diada castellera de Sant Fèlix, aquest diumenge, que aquest any s’oferirà per primera vegada exclusivament amb equips propis i un gran desplegament per oferir tos els punts de vista. Hi haurà un total de 8 càmeres a plaça i es podrà veure la repetició dels castells des de 2 punts de vista. Hi haurà dos periodistes a peu de plaça per fer les entrevistes als membres de cada colla. A més i com cada any la transmissió tindrà la participació d’una persona convidada, vinculada al món casteller. En aquesta ocasió serà el membre fundador de la colla dels Xiquets de Reus i expresident del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.
Ràdio Vilafranca ofereix les diades castelleres en directe des de l’any de la seva fundació, és a dir des del 1982, fa 33 anys, mentre que Penedès TV ja fa 17 anys que ofereix la diada castellera de Sant Fèlix en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: