Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endesa ha renovat mig quilòmetre de línia de baixa tensió a Pontons, malmesa per els ocells picots

Endesa acaba de substituir al terme municipal de Pontons un total de 12 pals de fusta d’una línia de baixa tensió que estaven malmesos per efecte dels ocells picots.

La renovació, que s’ha dut a terme aquests primers mesos d’estiu i que ha suposat una inversió superior als 5.000 euros, ha consistit en la retirada dels suports danyats amb forats de picots i la instal·lació de dotze nous pals, també de fusta per tal que quedin més integrats en l’entorn natural.

Les obres han comportat, de retruc, una millora de la qualitat del subministrament als clients que s’alimenten d’aquesta línia, ja que la caiguda d’un dels pals hauria pogut suposar una interrupció del servei elèctric.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: