Dijous, 29 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots tornen a fer història i han descarregat el pilar de 6

La colla de la camisa vermella recordarà sempre la Festa Major del 2015. El dia 29 d’agost carregava per primer cop a la seva història el Tres de 9 amb folre i aquest 31 d’agost han tornat a assolir una fita descarregant el seu primer Pilar de 6.

Les tres colles locals ha afrontat amb calma la Diada de Sant Ramon. Els Xicots ja havien assolit l’objectiu del castell de nou pisos el dissabte i els Verds ahir van posar tota l’artilerria a la plaça amb quatre grans construccions de gamma extra, entre d’altres amb l’imponent Tres de 10 amb folre i manilles carregat i la dificilíssima Torre de 8 neta, també carregada.
Els Castellers de Vilafranca han descarregat el tres de 9 amb folre, el set de 8 i el quatre de 8 amb l’agulla. Per acabar amb 10 pilars de 4 simultanis. D’aquesta manera els Verds, amb la feina feta el dia de Sant Fèlix, han fer gairebé la mateixa actuació dels últims dos anys a la diada de Sant Ramon, amb dos castells de 8 de gamma extra i un castells de 9.
Els Xicots han completat la millor Festa Major del seu historial fent històrria també aquest dilluns. Han donat tot el protagonisme a la ronda de pilars i han descarregat el tres de 8, el tretzè de l’any, la torre de 7 i el quatre de 8 , al segón intent.
La gran notícia ha arribat a dos quarts de cinc de la tarda quan han descarregat per primera vegada a la seva història el pilar de 6, una construcció que havien carregat en tres ocasions els anys 1987, 1988 i 2007. Aquesta fita ha desbordat l’eufòria entre els membres de la colla.
Per la seva banda la colla Jove ha completat una actuació clàssica de 7. Ha descarregat el tres de 7, el quatre de 7 al segón intent i la torre de 6, repetint la millor actuació de la colla aquesta temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: