Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han fet la torre de set a Canaletes

Els Xicots de Vilafranca han actuat un any més a la festa major de Canaletes, a Cabrera d’Anoia, on han descarregat la torre de 7.

Els de la camisa vermella han realitzat aquest diumenge una actuació de castells de 7 pisos, en els quals s’han pogut fer debutar castellers i castelleres en les construccions. Els castells han estat el 4 de 7 en primera ronda, seguit de la torre, la vuitena del curs, i del 3 de 7. Per cloure la diada, pilar de 5 i dos pilars de 4 posteriors.
En definitiva, la de Canaletes va ser una actuació de festa major plàcida i que ha servit de rodatge en aquest moment d’alta intensitat per als Xicots. Els de Cal Noi-Noi tenen el seu gran repte just d’aquí a tres setmanes, per la Festa Major de Vilafranca, en la quan volen intentar el 3 de 9 amb folre. La colla preveu centrar els assaigs dels propers dies a preparar l’actuació festamajorenca. Per això s’anima tots els afeccionats i tothom qui vulgui fer castells a assistir als propers assaigs, els dimecres a les 9 i els divendres a les 10 del vespre. La propera actuació dels Xicots serà diumenge a Castelldefels.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: