Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen celebrar els 30 anys de Cal Figarot amb una diada castellera de nivell i una festa dissabte a la nit

Els Castellers de Vilafranca estan de celebració. Dissabte commemoren els 30 anys del seu local social, Cal Figarot. I ho fan amb una doble celebració.

Primer una diada castellera, i després festa fins a la matinada, com explica el vice-president de mèdia i màrqueting de la colla, el Raul González.

A tres setmanes de la diada de Sant Fèlix, tota oportunitat per fer bons castells s’ha d’aprofitar, i això és el que es plantegen els Castellers de Vilafranca amb aquesta actuació. Tot dependrà però, de com vagi el darrer assaig d’aquest divendres.

Els Verds tenen un mes d’agost molt exigent, amb alguns caps de setmana que actuen dissabte i diumenge, que finalitzarà amb els tres dies de castells de la Festa Major de Vilafranca. Aquesta diada a primers de mes els serveix per començar a escalfar motors de cara al que tenen per endavant.

L’assaig d’aquest divendres serà important, però en les properes setmanes hi haurà assaigs especials els dies 21 i 27 d’agost per preparar alguna de les sortides que empalmen per exemple La Bisbal i Gràcia els dies 15 i 16 d’agost; o el Catllar i l’Arboç els dies 22 i 23 d’agost; i les tres cites de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: