Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els responsables del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics recorden que els abandonaments es produeixen tot l’any

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf sol rebre més animals durant els mesos de primavera i estiu. Però lluny de la creença que els abandonaments creixen exponencialment amb l’arribada de les vacances, els responsables del centre recorden que d’abandonaments, n’hi ha tot l’any.

El que es troben és que, en aquest període, hi ha més cadellades de gats i el canvi de rutines durant les vacances propicia que es perdin més animals.

En aquest sentit, des del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics recorden la importància de que els gossos i gats portin implantat el xip per localitzar el propietari ràpidament.

L’activitat continua sent frenètica al CAAD, amb molts més animals dels que haurien de suportar les seves instal·lacions. Per això, des del centre han fet recentment una crida a l’adopció dels animals més veterans.

Durant l’any 2014, el CAAD va tramitar 308 adopcions i 248 recuperacions de gossos i gats. De moment, aquest 2015 fins al mes de juny, s’han fet 161 adopcions i 148 recuperacions. Un 15 i un 27% més de recuperacions que en el mateix període de l’any passat. Des del centre destaquen l’inici de les recuperacions de gats, que fins ara era molt testimonial, i està començant a créixer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: