Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pressupostos de l’Estat contemplen les millores a l’estació de trens de Santa Margarida i els Monjos

El pressupost d’inversions del Ministeri de Foment pel 2016 contempla la millora de l’estació de rodalies de Renfe de Santa Margarida i els Monjos.

En els pressupostos, el Ministeri ha informat públicament d’una partida de més de 200 milions d’euros destinada a la millora de les estacions de rodalies i de proximitat, entre les que s’especifiquen algunes actuacions preferents com les de l’estació del municipi.

Segons un comunicat de l’Ajuntament dels Monjos, l’alcaldessa Imma Ferret ha rebut amb satisfacció l’anunci ja que la millora de la situació i les condicions de l’estació de rodalies del poble és una llarga reivindicació del consistori.

Ferret ha explicat que l’Ajuntament no té cap coneixement oficial de la proposta ferma d’inversió ni de la quantitat econòmica que es destinarà a la reforma. Tot i així, el més probable és que es tiri endavant un projecte per millorar l’accessibilitat a les vies, eliminar barreres arquitectòniques i adequar els aspectes generals de seguretat de l’estació.

L’alcaldessa afirma que des del consistori continuaran amatents per garantir que la inversió anunciada es pugui executar el més aviat possible i per tal que serveixi per completar una millora real i necessària a l’estació de rodalies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: