Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones per un robatori amb força a Sant Llorenç d’Hortons

Gràcies a la col•laboració ciutadana i a la ràpida intervenció policial, es van poder localitzar els tres lladres in fraganti quan estaven carregant electrodomèstics i mobiliari de la vivenda dins una furgoneta a la localitat de Sant Llorenç d’Hortons. Els agents van comprovar que la porta d’accés havia estat forçada i el seu interior tot [...]

Gràcies a la col•laboració ciutadana i a la ràpida intervenció policial, es van poder localitzar els tres lladres in fraganti quan estaven carregant electrodomèstics i mobiliari de la vivenda dins una furgoneta a la localitat de Sant Llorenç d’Hortons. Els agents van comprovar que la porta d’accés havia estat forçada i el seu interior tot saquejat.

El fet es va produir divendres passat al voltant de les set de la tarda. Els tres detinguts, dos homes i una dona de nacionalitat espanyola i veïns de sant Llorenç, que ja havien estat detinguts pel mateix fet, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: