Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca han actuat a Castellbisbal amb la mirada posada a Vilafranca

Després de l’actuació castellera, amb els Xicots de Vilafranca, els Falcons també van actuar a Castellbisbal

L’actuació va començar amb un Pilar de 5 aixecat per sota, seguit d’una Escala de 9, 6 Pilars de 3 tombats i amb les tombarelles dels enxanetes, una Pira 6X5, 2 Torretes simultànies, un 3 de 6 net amb agulla, un Ventall Gran (3) flanquejat per dos Ventalls (2), una Piràmide Drets de 5 i per finalitzar l’actuació van acabar amb dos pilars de 4 (aixecats per sota) nets i tombats.

Els de la faixa verda ja ho tenen tot apunt per la més típica. Les proves dels últims assaigs (dilluns i dimecres davant el Palau Baltà) acabaran de definir els objectius, donat que s’està treballant per descarregar la Pira 7X6, i repetir la majestuosa Escala d11, el Pilar de 6 i fer per primera vegada a la historia dues Piràmides drets de 5 simultànies. Si ho aconsegueixen seria un fet inèdit en la història dels Falcons, degut a la gran complexitat de la figura.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: