Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca han actuat a Castellbisbal amb la mirada posada a Vilafranca

Després de l’actuació castellera, amb els Xicots de Vilafranca, els Falcons també van actuar a Castellbisbal

L’actuació va començar amb un Pilar de 5 aixecat per sota, seguit d’una Escala de 9, 6 Pilars de 3 tombats i amb les tombarelles dels enxanetes, una Pira 6X5, 2 Torretes simultànies, un 3 de 6 net amb agulla, un Ventall Gran (3) flanquejat per dos Ventalls (2), una Piràmide Drets de 5 i per finalitzar l’actuació van acabar amb dos pilars de 4 (aixecats per sota) nets i tombats.

Els de la faixa verda ja ho tenen tot apunt per la més típica. Les proves dels últims assaigs (dilluns i dimecres davant el Palau Baltà) acabaran de definir els objectius, donat que s’està treballant per descarregar la Pira 7X6, i repetir la majestuosa Escala d11, el Pilar de 6 i fer per primera vegada a la historia dues Piràmides drets de 5 simultànies. Si ho aconsegueixen seria un fet inèdit en la història dels Falcons, degut a la gran complexitat de la figura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: