Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca completen un cap de setmana intens actuant a les Festes Majors de Les Cabanyes i Olivella

El passat divendres, els vilafranquins havien de participar a la cercavila de la Festa Major de Les Cabanyes. Malauradament, la pluja va impedir que es celebrés però tots els balls van realitzar una actuació dins el local social de la població. Els Falcons van completar una gran actuació amb construccions de gran nivell: una escala [...]

El passat divendres, els vilafranquins havien de participar a la cercavila de la Festa Major de Les Cabanyes. Malauradament, la pluja va impedir que es celebrés però tots els balls van realitzar una actuació dins el local social de la població. Els Falcons van completar una gran actuació amb construccions de gran nivell: una escala de deu, una pira 6×6, un 3de6 net amb agulla i 8 pilars de 3, entre d’altres.

El cap de setmana falconer va seguir diumenge a la Festa Major d’Olivella. Els Falcons de Vilafranca hi van descarregar diferents construccions, com ara, una escala de nou, una pira 6×5 i un 3de6 net. Una de les anècdotes d’aquesta jornada va arribar al final, quan els Falcons van reclamar que l’alcalde d’Olivella, un ex-falconer de Vilafranca, realitzés un pilar de quatre.

La propera actuació dels Falcons serà a la Festa Major de Pradell, a l’Urgell, aquest dissabte a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: