Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca comencen la FM amb grans construccions: l’escala d’11 i la pira 6/6

Els de la faixa verda han començat l’actuació d’aquest 29 amb molt bon peu. Després dels balls, els Falcons han entrat a plaça on, per començar, han plantat l’escala d’11.

L’han pogut descarregar fàcilment, una fita molt important ja que és la primera vegada que els falcons descarreguen l’escala d’11 3 anys consecutius. L’escala d’11 és fins ara la màxima construcció que han aconseguit i lLa intenció és tornar-la a repetir durant aquesta festa major, el proper dia 31 a la Plaça de la Vila.

Després d’aquesta escala majestuosa, els falcons han seguit amb dues torretes i una pira 6/6. Aquest any no hi sumaran la 7/6 ja que ho van descartar després dels darrers assajos d’aquests dies. Per tant la 6/6 és la pira de màxim nivell que han aixecat aquest any.

L’actuació ha seguit amb una piràmide drets de 5 i ha acabat amb un pilar de 5 carregat per sota que servirà de prova pel de 6 que volen portar a plaça, demà diumenge, abans de la diada de Sant Fèlix.

.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: