Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca tornen a la Bisbal del Penedès demà dissabte i actuen a Gràcia diumenge

Recordem que Ràdio Vilafranca oferirà en directe la retransmissió de la diada de la Bisbal d’aquest dissabte, com s’ha fet des de fa molts anys, però que a més i com a novetat Penedès TV també l’oferirà en directe.

Aquest dissabte a dos quarts d’1 del migdia els Castellers de Vilafranca tornaran a la Bisbal del Penedès, a la tradicional cita castellera del 15 d’agost al carrer Doctor Robert. Després d’uns anys sense assistir-hi, els Verds hi arriben amb ganes de tornar a fer una gran actuació a la històrica plaça. Com és habitual, també hi actuarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. I diumenge els de la camisa verda actuaran per primera vegada a la Festa Major de Gràcia, juntament amb la colla local, els Castellers de la Vila de Gràcia, i els Xiquets de Reus. Aquesta actuació també començarà a dos quarts d’1 del migdia a la Plaça de la Vila del barri barceloní de Gràcia.

Recordem que Ràdio Vilafranca oferirà en directe la retransmissió de la diada de la Bisbal d’aquest dissabte, com s’ha fet des de fa molts anys, però que a més i com a novetat Penedès TV també l’oferirà en directe. Serà la primera vegada que aquesta actuació es pugui seguir en directe per televisió i Penedès TV també remetrà el mateix dissabte la diada íntegrament en diferit a les set de la tarda i a les onze de la nit. Alhora el dilluns el programa Diades Castelleres oferirà un resum de mitja hora de la diada de la Bisbal.
El diumenge Ràdio Vilafranca també ofereix en directe la Diada de Festa Major de la Vila de Gràcia. A banda, i com a novetat, aquest diumenge la televisió del Penedès també oferirà un resum d’una hora de durada de la diada de Festa Major de la Vila de Gràcia. El programa s’emet aquest diumenge a les sis de la tarda i a les deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: