Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han rodat els castells de vuit amb agulla que volen pujar un pis més en una Diada de Cal Figarot passada per aigua

Els Castellers de Vilafranca van celebrar dissabte el 30è aniversari de la seva seu social, Cal Figarot, juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Margeners de Guissona i els Xiquets de Cambrils. La pluja va obligar a traslladar l’actuació de davant del Figarot a dins la nau.

A causa de les limitacions d’alçada, els Castellers de Vilafranca van haver de renunciar als castells de 9 i emmanillats previstos, però van aprofitar l’ocasió per rodar estructures que ben aviat volen pujar un pis. A la primera ronda van descarregar el 4 de 8 amb agulla, i a la segona, el 3 de 8 amb agulla. A la tercera ronda van descarregar la torre de 8 amb folre i van acabar l’actuació amb diversos pilars de 4.
Just amb l’actuació acabada, els vilafranquins van fer una bona prova de 3 de 10 amb folre i manilles fins al pis de sisens.

El cap de colla Pere Almirall feia un balanç positiu de la jornada tot i les limitacions marcades per la pluja.

Els Castellers de Vilafranca han descartat el 4 de 10 per la festa major, centrant-se en el 3.

Les properes actuacions dels Castellers de Vilafranca seran el cap de setmana vinent. El dissabte tornaran a la tradicional diada de la Bisbal del Penedès, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Diumenge actuaran a la Festa Major de Gràcia, amb la colla local, els Castellers de la Vila de Gràcia, i els Xiquets de Reus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: