Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han descarregat la quarta torre de 9 i el segon pilar de vuit del curs a Vilanova

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, en motiu de la Festa Major de la capital del Garraf. Els vilafranquins van actuar juntament amb els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

A la primera ronda, els de Cal Figarot van descarregar el 3 de 9 amb folre i a la segona, van apostar de nou per la torre emmanillada. A menys d’un mes d’haver-la descarregat per primera vegada aquesta temporada, al Pla de la Seu de Tarragona, els Verds la van descarregar a Vilanova per quarta vegada. Tot just a 1 d’agost i amb un calendari per endavant on la torre segur que és un actiu molt important. A la tercera ronda van descarregar el 4 de 9 amb folre i a la ronda de pilars, els de Vilafranca van descarregar el segon pilar de 8 amb folre i manilles de l’any, just una setmana després d’haver-ho fet a les Santes de Mataró.
La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 8 d’agost, a la Diada de Cal Figarot. L’actuació començarà a les 6 de la tarda, amb la participació dels Castellers de la Vila de Gràcia, Margeners de Guissona i Xiquets de Cambrils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: