Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3de9 amb folre i agulla per partida doble

Els Verds van completar un cap de setmana excel•lent a El Catllar i l’Arboç, dues places molt exigents i a una setmana de Sant Fèlix. Els vilafranquins arribaven a El Catllar dissabte amb la intenció de fer bons castells, en una plaça plena de gom a gom; i així ho van fer: en primera ronda, [...]

Els Verds van completar un cap de setmana excel•lent a El Catllar i l’Arboç, dues places molt exigents i a una setmana de Sant Fèlix. Els vilafranquins arribaven a El Catllar dissabte amb la intenció de fer bons castells, en una plaça plena de gom a gom; i així ho van fer: en primera ronda, van descarregar la torre de nou amb folre i manilles amb molta seguretat. A continuació, en segona ronda, va arribar un dels moments claus de la diada. Els vilafranquins van carregar i descarregar el 3de9 amb folre i agulla, el primer de la temporada. Després de quedar en intent en la diada de Les Santes, a Mataró, aquest era un dels reptes que tenien pendents. Per acabar la diada, els Verds van descarregar el 3de9 amb folre, pensant en el castell de 10 per Sant Fèlix, i un magnífic pilar de vuit amb folre i manilles. En la diada del Catllar, també s’hi van poder veure castells com el 4de9 amb folre i agulla de la Colla Vella de Valls i el primer pilar de vuit descarregat per la Jove de Tarragona.

I ahir diumenge, els Castellers de Vilafranca van tornar a repetir la magnífica actuació d’El Catllar a l’Arboç. Els vilafranquins van descarregar la vuitena torre de nou de la temporada. A continuació, van completar el 3de9 amb folre i agulla, el 3de9 i el pilar de vuit, per acabar l’actuació.

El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Pere Almirall, explicava que la colla vilafranquina arriva en un bon estat de forma a la Festa Major, però que cal un últim esforç aquesta setmana. És per això que emplaçava a tothom a acostar-se als dos assajos que queden: dimarts i dijous a partir de dos quarts de deu del vespre.

Els Castellers de Vilafranca han descarregar 14 castells amb manilles abans de Sant Fèlix, una fita que mai abans havien aconseguit i, segons explicava Almirall, això ajuda a donar seguretat pel 3de10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: