Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els balls han estat els protagonistes del 31 al matí amb els balls de lluïment sobre l’empostissat de la Plaça de la Vila

Els balls viuen amb moltes ganes i una mica de nervis el matí del 31. És el moment de poder mostrar els millors balls, però també s’acumula el cansament dels dies previs.

Com cada any, un a un, els balls han anat pujant a l’empostissat. El ball de Serrallonga ha interpretat el seu sainet i els versos. Aquest 2015 celebren el 35è aniversari de la recuperació del ball i la feinada dels actes se’ls ha ajuntat, pràcticament, amb l’inici de la Festa Major. Un dels balls que requereix un esforç físic més gran és el de pastorets.  I com és tradició el ball pla ha repartit una coca entre el públic assistent, i una altra que tots els integrants han pujat fins l’Ajuntament per oferir-la als administradors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: