Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranquí Pere Palau acaba de treure la segona versió de l’aplicació CercaVila

CercaVila Vilafranca es una aplicació gratuïta per a smartphones i tablets dissenyada i creada amb la intenció d’aportar una eina útil i àgil.

Amb tan sols 3 clics es pot trobar el comerç o negoci que es busca. L’aplicació és obra de Pere Palau, un vilafranquí de 33 anys, que treballa de tècnic de manteniment industrial a una bodega del Penedès. Des de sempre l’ha apassionat la tecnologia i en concret la telefonia mòbil. Ha treballat d’editor en blogs de ressò internacional i fa 3 anys va crear la seva primera App per Android. Fa cosa d’un any es va adonar que a Vilafranca feia falta una aplicació de cerca de comerços i negocis que fos àgil, útil i simple d’usar. Amb l’experiència que ja tenia de les Apps anteriors es va embarcar en aquest projecte que ja es una realitat. A l’abril va treure la primera versió, que aquest estiu ha ampliat amb algunes millores.

La idea principal de CercaVila es proporcionar als usuaris totes les possibilitats a l’hora de fer una cerca d’un negoci, comerç o entitat pública quan tenim una necessitat.

L’aplicació ja compta amb una base de dades amb més de 1200 negocis, comerços i establiments públics repartits en més de 100 categories.
També permet disposar en 2 clics de tots els telèfons d’emergències a Vilafranca, les farmàcies i els transports públics entre altres.
Per altra banda la versió de Vilanova d’aquesta aplicació ja es troba a la fase final de desenvolupament i està previst que surti publicada abans de finals d’aquest any.
A mig termini la idea es exportar l’aplicació a les capitals de comarca i principals ciutats de la Vegueria.

CercaVila Vilafranca està disponible per a la seva descàrrega gratuïta a les tendes oficials d’iPhone, Android i Windows Phone.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: