Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El taller infantil d’estampació de mocadors organitzat pel Casal Popular ha comptat amb una gran participació que fa que es plantegin canvis organitzatius per a la propera edició

El Casal Popular de Vilafranca organitza des de fa uns anys un taller d’estampació de mocadors a la placeta de Santa Maria com a acte previ a la festa major.

El taller ha anat comptant cada any amb més participació i ahir van ser moltíssimes les famílies que s’hi van acostar per personalitzar el seu mocador de cara als dies que vénen. Els organitzadors van vendre 300 mocadors i encara hi va haver qui es va quedar sense. Per això, de cara a properes edicions es planteja la possibilitat d’introduir canvis per poder atendre tota la demanda. Des del Casal Popular, Ona Cardenas explicava que estaven molt contents de la resposta de la gent i atribuïa la gran afluència al fet que l’acte apareix al programa de la festa major.

Durant la tarda, els socis del Casal Popular de Vilafranca van aprofitar per informar del seu projecte a tots els que es van acostar a la placeta. El Casal és un espai de trobada i intercanvi intergeneracional que vol promoure la participació de tothom amb activitats de lleure, formatives, culturals, polítiques i reivindicatives. L’entitat va començar a funcionar l’any 2009 tot i que va ser al 2011 quan es va constituir formalment i l’any passat quan va inaugurar el seu local del carrer Sant Raimon de Penyafort.

El taller d’estampació de mocadors forma part dels actes de la festa major popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: