Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre “L’ombra d’en Serrallonga” es presentarà a Vilafranca

Aquesta publicació és un projecte impulsat i coordinat per ex-balladors del Ball d’en Serrallonga de Vilafranca i editat per l’Ajuntament. El llibre consta de dos volums on s’explica, en el primer, el personatge històric d’en Serrallonga i, en el segon, hi trobem una reproducció de quatre manuscrits del ball, tres d’ells inèdits. Aquests manuscrits permeten [...]

Aquesta publicació és un projecte impulsat i coordinat per ex-balladors del Ball d’en Serrallonga de Vilafranca i editat per l’Ajuntament. El llibre consta de dos volums on s’explica, en el primer, el personatge històric d’en Serrallonga i, en el segon, hi trobem una reproducció de quatre manuscrits del ball, tres d’ells inèdits. Aquests manuscrits permeten veure com funcionava la mecànica d’aquests balls i com es representava.

A Vilafranca, el llibres es presentarà dimarts que ve a les set de la tarda a l’Auditori del VINSEUM.

“L’ombra d’en Serrallonga” va sortir a la venda el passat 23 de juliol i ja ha despertat l’interès de publicacions especialitzades en cultura popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: