Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dissabte 15 d’agost hi haurà mercat a Sant Sadurní tot i ser festiu

El dissabte 15 d’agost, malgrat ser dia festiu, hi haurà mercat com la resta de dissabtes de l’any.

Sant Sadurní compta amb dos dies de mercat setmanal, els dijous i els dissabtes, que ocupa diversos carrers i places del centre de la vila.

Comentaris

 1. Sadurninenc

  (PARLANT DE L’ÚS CÍVIC DEL ESPAIS MUNICIPALS)

  Una dita i una piscina
  Una dita: “Que el llegir no ens faci perdre l’escriure”.
  Una piscina: A Sant Sadurní, a l’estiu, la gent ha de travessar pel mig de les piscines cobertes per anar a les exteriors, amb el calçat de carrer, amb les soles i les rodes dels cotxets de nadons empastifades d’excrements de gossos i brutícia, escampant-ho pels llocs on nedadors i cursillistes van descalços. Porqueria i microbis que acaben a l’aigua a través de les reixes dels sobregidors perifèrics dels vasos.
  També es produeix una promiscuïtat forçada quan aquests usuaris d’estiu travessen pels minsos vestidors, que no acostumen a utilitzar, on hi ha usuaris habituals, adults i gent gran despullats dutxant-se i canviant-se. Sovint passen nenes petites pel vestidor d’homes i nens petits pel vestidor de dones.
  Hi ha un munt de normes penjades per les parets, però ningú les llegeix ni les fa respectar.
  Quan comento coses com aquestes a qui pertoca de l’ajuntament, si es dignen respondre, fugen d’estudi amb frases protocol•làries buides extretes del manual bàsic per a aprenents de polític. Però no fan res.
  Permeteu-me una dita ad hoc: “Que l’ús cívic dels espais municipals no ens faci perdre el civisme”.

  Sadurninenc
  Sant Sadurní‘Anoia

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: