Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El darrer cap de setmana els Falcons de Vilafranca han actuat a Pradell de Sió i Bellver de Cerdanya

El dissabte, els vilafranquins es van desplaçar a la comarca de l’Urgell, per participar en la 25ª Trobada de gegants de Pradell de Sió.

Una curta cercavila pel poble, que tot i les grans pendents va permetre realitzar varies figures. Un cop arribats a la plaça de l’església i envoltats per tots els gegants participants en la trobada, els de la faixa verda van fer una Escala de 9, cinc pilars de 3, una Pira 5/5, una Torreta, un 3 de 6 net, una Piràmide drets de 4 i un Pilar de 4.
El cap de setmana però no finalitzava aquí ja que el dilluns, els de la faixa verda van participar en la 33ª Fira de Sant Llorenç de Bellver de Cerdanya, Mercat de productes alimentaris artesanals del Pirineu. A quarts d’onze del matí es donava inici a la cercavila que feia aturada en diferents espais de la localitat, on van poder oferir tres Escales de 8, una Pira 6X5, una Pira 5X5, dos Torretes, un Ventall, o dos 3 de 6 nets.
Les propers cites dels Falcons de Vilafranca son aquest dissabte a la tradicional diada de Festa Major de Sant Quintí de Mediona, a partir de les set de la tarda. Aquest diumenge es tornen a desplaçar a la Cerdanya per participar a la Festa Major d’Urús i el proper 23 d’agost actuen a la Festa Major de Castellbisbal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: