Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El comitè comarcal de Junts pel sí vol guanyar les eleccions als 27 municipis de l’Alt Penedès i sobrepassar els 30.000 vots

Representants altpenedesencs de Convergència Democràtica i Esquerra Republicana de Catalunya han explicat aquesta tarda en roda de premsa els objectius que es marca el comitè comarcal de Junts pel sí per les eleccions del 27 de setembre.

Els principals reptes són sobrepassar els 30.000 vots a tot l’Alt Penedès i guanyar les eleccions als 27 municipis de la comarca. Des del comitè comarcal, destaquen que CDC i ERC són les forces majoritàries en vots de l’Alt Penedès i, per tant, auguren uns bons resultats.
Ara, el comitè engega un procés de dinamització a tots els municipis de la comarca per convèncer els indecisos i sumar la societat civil al projecte “fent pedagogia”. El regidor vilafranquí d’Esquerra Pere Sàbat exercirà de coordinador de la campanya i el gerent del Consell Comarcal Francesc Rossell, de Convergència, serà l’adjunt.
En nom de Convergència Democràtica, Xavier Escribà afirma que l’estat propi dotarà els catalans d’eines per solucionar els problemes quotidians. El president comarcal creu que el paper de l’Alt Penedès a les eleccions del 27-S pot significar suplir el dèficit de vots que es preveu a l’àrea metropolitana de Barcelona a través de la màxima participació.

L’Alt Penedès té dues representants a la llista de Junts pel sí: l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, la convergent Maria Rosell, al número 34 i la regidora republicana de Gelida Lluïsa Llop al número 42.
Rosell destaca que l’endemà de les eleccions, les dues defensaran el territori que representen.

Per la seva part, Llop diu que les eleccions del 27 de setembre són la cita més important amb les urnes de la història de Catalunya.

El comitè comarcal ha previst diversos actes importants com l’enganxada de cartells del dia 10 de setembre o un acte central a Vilafranca el dia 19 que es concretarà més endavant.
La cita més immediata, però, serà el dimarts vinent a dos quarts de vuit del vespre a l’Escorxador, amb una sessió oberta a totes aquelles persones que vulguin ajudar durant la campanya. El comitè convocarà en aquesta trobada als 725 candidats de la comarca que ja s’han registrat al web de Junts pel sí. En aquest sentit, esperen que l’11 de setembre ja siguin un miler de penedesencs els que s’hagin registrat com a candidats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: