Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cicle d’Estiu de Vilafranca Sardanista segueix i vol apropar-se als més joves

El Cicle acabarà a finals de setembre i al llarg del juliol ha anat celebrant les diferents ballades cada divendres. Els organitzadors del cicle estan satisfets amb la participació al Cicle, tot i la dificultat perquè la gent s’impliqui en aquest tipus d’activitat. La presidenta de l’associació ‘Vilafranca Sardanista’, Dolors González, destacava que el tipus [...]

El Cicle acabarà a finals de setembre i al llarg del juliol ha anat celebrant les diferents ballades cada divendres. Els organitzadors del cicle estan satisfets amb la participació al Cicle, tot i la dificultat perquè la gent s’impliqui en aquest tipus d’activitat. La presidenta de l’associació ‘Vilafranca Sardanista’, Dolors González, destacava que el tipus de ballador que participa al Cicle és habitualment gent gran.

González explicava que potser, per atraure un públic més jove en el Cicle s’hauria de modificar el tipus de sardana.

La presidenta de Vilafranca Sardanista també va voler destacar les properes cites que tenen programades. Durant la Diada Nacional, l’onze de setembre, hi haurà la ja tradicional ballada de sardanes. El dia 20 de setembre també està prevista la ballada al barri de la Girada.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: