Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre de Normalització Lingüística torna a organitzar els cursos de català per a adults a l’Alt Penedès

L’1 de setembre comença el període d’inscripció als cursos que es faran el proper quadrimestre. A través del web del Centre de Normalització Lingüística, es pot accedir a tota la informació actualitzada sobre aquests cursos.

Els cursos de català per a adults ofereixen diferents maneres d’aprendre la llengua per satisfer una demanda molt diversa. Les persones que no hagin fer mai cap curs de català al CNL, han de fer una prova prèvia de nivell per situar-les correctament. Per demanar dia i hora, cal que s’adrecin al Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès o bé a l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia.

Per altra banda, el programa Voluntariat per la Llengua també continua obert i està orientat a tothom qui vulgui practicar el català amb col•laboració d’altres persones voluntàries que els ajuden a parlar i a expressar-se. El compromís d’aquestes parelles és compartir una hora a la setmana fora de l’aula durant un mínim de deu setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: