Dissabte, 18 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Bateig casteller i el berenar de veterans donaran el tret de sortida als actes dels Castellers de Vilafranca en aquesta Festa Major

Aquestes són dues tradicions arrelades dins la colla vilafranquina. El berenar de veterans serà demà a les sis de la tarda a Cal Figarot i serà una trobada dels més grans i els que més temps porten als Castellers de Vilafranca. En aquest esdeveniment, es poden intercanviar experiències i sensacions i parlar de com veuen [...]

Aquestes són dues tradicions arrelades dins la colla vilafranquina. El berenar de veterans serà demà a les sis de la tarda a Cal Figarot i serà una trobada dels més grans i els que més temps porten als Castellers de Vilafranca. En aquest esdeveniment, es poden intercanviar experiències i sensacions i parlar de com veuen l’esperada diada de Sant Fèlix i, en general, la temporada.

Una hora després, a les set de la tarda, tots els fills i filles de castellers i castelleres nascuts entre la passada Festa Major i aquesta rebran un simbòlic “bateig” en el Bateig casteller. En aquest acte, se’ls hi farà entrega d’una camisa a mans dels membres més representatius dels Castellers de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
04:00
Al teu aire
Al teu aire

Penedès Televisió

01:30
L'entrevista
Joan Maria Girona, Centre d'Estudis de Subirats
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: