Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Bateig casteller i el berenar de veterans donaran el tret de sortida als actes dels Castellers de Vilafranca en aquesta Festa Major

Aquestes són dues tradicions arrelades dins la colla vilafranquina. El berenar de veterans serà demà a les sis de la tarda a Cal Figarot i serà una trobada dels més grans i els que més temps porten als Castellers de Vilafranca. En aquest esdeveniment, es poden intercanviar experiències i sensacions i parlar de com veuen [...]

Aquestes són dues tradicions arrelades dins la colla vilafranquina. El berenar de veterans serà demà a les sis de la tarda a Cal Figarot i serà una trobada dels més grans i els que més temps porten als Castellers de Vilafranca. En aquest esdeveniment, es poden intercanviar experiències i sensacions i parlar de com veuen l’esperada diada de Sant Fèlix i, en general, la temporada.

Una hora després, a les set de la tarda, tots els fills i filles de castellers i castelleres nascuts entre la passada Festa Major i aquesta rebran un simbòlic “bateig” en el Bateig casteller. En aquest acte, se’ls hi farà entrega d’una camisa a mans dels membres més representatius dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: