Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos vins de Torres, elegits pels germans Roca en la seva gira gastronòmica

Grans Muralles i Mas La Plana, els vins més emblemàtics de Torres, acompanyen de nou als germans Roca en la seva gira gastronòmica per Argentina, els Estats Units i Turquia.

Els responsables d’El Celler de Can Roca han elegit aquests dos vins, de les anyades 2009 i 2010 respectivament, a més de Mas Cavalls Pinot Noir 2012 de Marimar Estate, a Califòrnia, per maridar les creacions gastronòmiques que serviran als actes de les ciutats americanes de Miami, Birmingham i Houston.

Els germans Joan, Josep i Jordi Roca, acompanyats de 40 cuiners i cambrers del seu equip de Girona, elaboren un menú especial i diferent en cada país homenatjant la cultura i gastronomia locals durant les cinc setmanes que dura la gira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: