Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja Alt Penedès ha obert delegació a Sant Pere de Riudebitlles

Després de més d’un any de converses, Creu Roja i l’ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles han signat un conveni de col.laboració aquest juliol que ha permès inaugurar un Punt de Presència de Creu Roja.

El punt es troba al mateix edifici de l’ajuntament i permetrà als voluntaris i voluntàries del poble treballar conjuntament, sota la coordinació dels Serveis Socials municipals, per donar suport a les famílies en situació de risc i especialment als col·lectius més fràgils.
Els projectes que han iniciat van destinats a la gent gran i als infants, com explica la coordinadora de Creu Roja Alt Penedès, Mireia Sàbat.

El Punt de Presència permetrà donar cabuda a tota l’activitat de voluntariat que l’ajuntament riudebitllenc ha anat gestionant, donant així un servei més ampli a les necessitats dels usuaris.
Amb aquest Punt de Presència, Creu Roja està present a 4 municipis de l’Alt Penedès. A banda de la seu comarcal de Vilafranca, tenen delegació a Sant Sadurní, a Gelida, inaugurada fa dos anys, i des d’aquest juliol també a Sant Pere de Riudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: