Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres d’arranjament dels vestidors del camp de futbol de Sant Sadurní

Aquests dies han començat les obres de reparació i arranjament dels vestidors, que suposaran una millora notable dels mòduls actuals. S’afegiran dues noves estructures: una que servirà com a vestidor per als àrbitres i una altre que s’utilitzarà com a lavabo adaptat per a persones amb discapacitat. D’aquesta manera la instal•lació s’adequarà a la normativa [...]

Aquests dies han començat les obres de reparació i arranjament dels vestidors, que suposaran una millora notable dels mòduls actuals. S’afegiran dues noves estructures: una que servirà com a vestidor per als àrbitres i una altre que s’utilitzarà com a lavabo adaptat per a persones amb discapacitat.

D’aquesta manera la instal•lació s’adequarà a la normativa vigent i millorarà la seguretat i comoditat dels usuaris. En la primera fase d’aquesta remodelació s’està col•locant un nou paviment i es pintaran i repararan les portes i finestres.

La intervenció té un cost d’uns 63.600 euros i també servirà per arreglar els vestidors de la pista descoberta que hi ha al costat del camp de futbol 7. Els equips podran començar a fer servir els vestidors remodelats a partir de finals d’agost, tot i que les obres acabaran durant la primera quinzena de setembre, just abans de l’inici de les competicions oficials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: