Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Com cada any l’Ajuntament ha convidat un total de 9 persones al balcó durant els 3 dies de diades castelleres a la Plaça de la Vila

Com ja és tradició, cada 29, 30 i 31 d’agost 9 vilafranquins poden viure l’entrada dels balls a plaça i les diades castelleres d’una manera ben especial. Avui els afortunats eren la Visitació Rubio, el Kilian Fita i el Xavi Mallart.

Tant la Visitació com el Kilian valoraven l’experiència com a molt positiva tot i que en el segon cas, ja havia tingut la oportunitat de veure la Festa Major des del balcó del costat. Aquest any, havien omplert la butlleta de participació unes 340 persones, més o menys les mateixes que l’any passat. Una de les curiositats en aquest sorteig és que s’hi apunten més dones que homes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: