Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui i demà hi ha talls de trànsit als carrers Migdia i Santa Digna

Aquest matí s’ha tallat al trànsit el c/ Migdia i demà caldrà fer-ho al de Santa Digna a causa d’unes obres d’ampliació de la xarxa elèctrica a la zona.

Els talls de trànsit van de les 8 del matí a les 6 de la tarda aproximadament. Els treballs van començar a principis d’aquesta setmana i acabaran dijous de la setmana vinent, segons està previst, si bé els únics dies que es talla el trànsit són avui i demà.

D’altra banda, també des de principis de setmana i fins al divendres de la setmana que ve, està tallat al trànsit el tram del c/ Salvador Espriu, entre el c/ Amàlia Soler i el c/ M. Aurèlia Capmany, per obres de renovació del clavegueram. Aquesta és una fase més dels treballs que s’estan executant a la zona de l’avinguda de Tarragona i l’avinguda del Vendrell.
Durant aquestes dues setmanes i de forma provisional per millorar la mobilitat a la zona, el tram del c/ Salvador Espriu entre el c/ M. Aurèlia Capmany i el c/ JV Foix és de doble direcció.

Finalment, al carrer General Cortijo ja és obert al trànsit després de les obres d’ampliació de la vorera que van començar a finals de juny. Els treballs s’han fet al tram que va del carrer Amàlia Soler al carrer Ramon Freixas. El disseny segueix la mateixa secció i paviment del tram superior i s’han renovat les xarxes soterrades de serveis, tot amb l’objectiu de connectar millor el centre amb La Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: